Пароконвектомат на 10 рівнів гастрономічний
- Модель: 84 PXH sc
- Наявність: Є в наявності
157000грн.
Технічні характеристики:
Гастрономічний;
Механічне управління;
Кількість рівнів -10;
Відстань між рівнями -70мм;
Розмір листів: 10 GN1/1;
Габаритні розміри: 970 х 850 х 970 мм;
16кВт;
380В;
Температурний режим: +30°C...+270°C;
Тип пароутворення: Інжекторне;
3 реверсивних вентилятора;
Таймер 120 хв.;
Матеріал: Корпус-AISI 430,
камера - AISI 304;
Вага (нетто) 90кг; Вага (брутто) 95кг.
Виробництво CustomHeat
Пароконвектомат 84GXH CustomHeat найкраще справляється зі складною роботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів. Методом обробки продуктів пароконвектоматі є конвекція (циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери), приготування з використанням пара різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовується пар і гаряче повітря. Завдяки герметичності робочої камери циркулююче повітря втягується вентилятором і заново проходить через Тени. За рахунок цього відбувається швидкий нагрів робочої камери пароконвектоматі до заданої температури від 30°C до 270°C. Це дозволяє значно економити електроенергію. Продукти практично не увариваются і не ужариваются, немає необхідності використовувати масло і жир. Реальна економія за цими параметрами становить близько 30%, а масла - 95%. Пароконвектомати дозволяють виробляти до 70% від загального числа всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим замінюють 40% теплового обладнання. У печах CustomHeat встановлено спеціальний електронний інвертер, який сам знижує оберти двигунів вентиляторів і зупиняє їх всього на 3 секунди. Це збільшує термін служби Тенів і мінімізує ризик їх поломки.
У комплектацію кожного пароконвектомата входять:
- реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби Тенів і мінімізує ризик їх згоряння;
- 1, 2 або 3 Тена (в залежності від моделі) потужність 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожний (в залежності від моделі та призначення конвектомата), керованих термостатом;
- таймер, за допомогою якого установлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності;
- реле плавного регулювання пари, з допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідна для приготування продуктів.;
- кнопка зменшення швидкості дозволяє змінити швидкість обертання вентилятора від 100% до 75% ;
- внутрішня підсвітка камери здійснюється за допомогою світлодіодів;
- подвійні термоізоляційні бічні стінки дозволяють ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, в тому числі і холодильник;
- двері пароконвектомата забезпечена подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби;
- більшість пароконвектоматів випускається з універсальними напрямними, виконаними з харчової нержавіючої сталі AISI 304, які дозволяють використовувати як дека розміром 600 х 400 мм, так і GN1/1